GPSTRACKR.NL gebruiksklare abonnementsvrije magnetische peilzender, iedere 30 seconden live update, toont routes en stops, kostenloos realtime volgen, geen verdere kosten.

Een compleet werkende realtime peilzender inclusief prepaid simkaart met datategoed voor minimaal 6 jaar live volgen binnen Europa kopen voor 130 Euro bel 06-51652321, Foxware in Berkel en Rodenrijs.

De tracker schakelt zichzelf grotendeels uit als er niet bewogen / gereden wordt en gebruikt dan vrijwel geen stroom, hierdoor gaat de accu zeer lang mee per lading en tellen alleen de gereden/bewogen uren.

De peilzender heeft een extra grote accucapaciteit van 6000 mAh, deze is ca. 10,5 X 6,2 X 1,8 cm groot (gewicht ca. 200 gram), deze gaat per acculading minimaal 30 uur rijden mee peilzender, prijs 130 Euro compleet.

NIEUW: Er is nu ook een peilzender met een extra grote accucapaciteit van 10000 mAh, deze is ca. 10,5 X 6,2 X 2,5 cm groot (gewicht ca. 300 gram) , deze gaat per acculading 2 X zo lang mee als de normale peilzender, (minimaal 60 uur rijden, 5 maanden standbytijd) prijs 140 Euro compleet.

NIEUW: en een peilzender met een extra grote accucapaciteit van 20000 mAh, deze is ca. 10,5 X 6,2 X 4.6 cm groot (gewicht ca. 400 gram), deze gaat per acculading 4 X zo lang mee als de normale peilzender, (minimaal 120 uur rijden, 9 maanden standbytijd) prijs 180 Euro compleet.

NIEUW: en een bedrade peilzender die werkt op een spanning van 10 tot 80 Volt, deze is ca. 8 X 2,7 X 1,5 cm groot , deze moet op de boordspanning van scooter, motorfiets, personeauto, vrachtwagen of camper aangesloten worden, peilzender, (minimaal 6 jaar lang kostenloos live volgen) voor 130 Euro.

NIEUW: een mini peilzender , deze is ca. 4,7x3,3x2 cm groot , makkelijk ergens in te verbergen, peilzender, (minimaal 6 jaar lang kostenloos live volgen) voor 130 Euro.

NIEUW: een peilzender met levenslang kostenloos gebruik, u hoeft de simkaart van de tracker nooit meer op te waarderen.

Foxware GAPRS Gps trackers zijn na afspraak 7 dagen per week af te halen, ook 's avonds.
Schumannstraat 18
2651 VC Berkel en Rodenrijs (tussen Rotterdam en Zoetermeer)
Bel voor u vertrekt altijd eerst even 0651652321, er is niet altijd iemand aanwezig.
Ingeschreven bij de KVK, alle prijzen zijn inclusief 21 procent btw, faktuur per email.
ALLEEN betaling per bankoverschrijving


Waarom bij GAPRS / gpstrackert een peilzender kopen?
- De kosten: aanschaf 130 Euro, inclusief btw en prepaid simkaart met prepaidtegoed om minimaal 6 jaar live te kunnen volgen, de simkaart hoeft NIET OPGEWAARDEERD TE WORDEN voor een vrijwel onbeperkt aantal kilometers volgen binnen heel Europa.
- VERDER ZIJN ER GEEN KOSTEN, alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

- 6 JAAR volgen ZONDER VERDERE KOSTEN, NOOIT MEER OPWAARDEREN, zonder ooit nog op te hoeven waarderen minimaal 6 jaar kostenloos tracken.

- gebruiksklaar geleverd, aanzetten, plaatsen en u kunt meteen live volgen en achteraf de gereden routes, snelheden, locaties, tijdstippen en duur van de stops bekijken.
- prepaid simkaart met tegoed voor minimaal 6 jaar intensief gebruik zit er al in en de tracker is al geactiveerd en ingesteld.
- 7 dagen per week + 's avonds telefonisch support van mij via 06-51652321 bellen
- geen bijkomende kosten, geen abonnement, geen credits of posities kopen, u betaalt enkel de eenmalige aanschaf van de tracker.
- werkt bijna wereldwijd.
- magnetisch en spatwaterdicht, regen, sneeuw en mistbestendig
- Foxware / GAPRS levert al sinds al sinds 2009 volgsystemen met bewezen betrouwbaarheid, uit voorraad leverbaar.
- uiterst gebruiksvriendelijk, makkelijk te gebruiken door iedereen, geen technische kennis nodig.
- geen smsjes en geen ingewikkelde coordinaten intikken.
- realtime, maar ook achteraf inzicht in alle gereden routes, snelheden en stops, plaatsen en tijden.
- niets installeren
- niets instellen
- makkelijk te plaatsen door de supermagneten.
- Professionele kwaliteit zonder verwarrende slecht werkende toeters en bellen.
- 7 dagen per week af te halen, ook 's avonds, in Berkel en Rodenrijs.
- Gratis gebruiksvriendelijke app voor zowel Android telefoons en tablets als de Apple Iphone en Ipad
- Zekerheid dat de tracker bruikbaar blijft: Mocht de bijgeleverde volgwebsite uit de lucht gaan dan kunnen de bij GAPRS / GPSTRACKERT gekochte trackers verhuizen naar onze eigen server en gebruik maken van onze eigen volgwebsite.
- De routehistorie kan tot een jaar later bekeken worden.
- de accu van de 6000 mAh tracker, 130 Euro, gaat bij 1 uur rijden per dag minimaal een maand mee..
- de accu van de 10000 mAh tracker, 140 Euro, gaat bij 2 uur rijden per dag minimaal een maand mee.
- de accu van de 20000 mAh tracker, 180 Euro, gaat bij 4 uur rijden per dag minimaal een maand mee.


Gaprs gps trackers worden veel gebruikt door:
- Autoverhuurbedrijven
- Camperverhuur
- Bezitters van aanhangers
- Autoreparatiebedrijven om de leenauto's in de gaten te houden.
- Koeriersbedrijven
- Aannemers
- Horeca, bezorgers hebben een gaprs gps tracker bij zich
- Vakantiegangers die zo de thuisblijvers laten zien waar ze zijn.
- Transportbedrijven
- Auto-, motor-, scooter- en bootbezitters, die zo altijd weten waar hun bezit is en wanneer er welke snelheden zijn gehaald.
- privedetectives / recherchebureaus

Aanzetten en u kunt meteen de peilzender live volgen, u hoeft niets te registreren, te installeren, in te bouwen of in te stellen, u ziet iedere 30 seconden de positie van de peilzender op uw eigen gratis Google maps kaart veranderen zonder iets te hoeven doen, alles gaat vanzelf, een computer of smartphone met internetverbinding is genoeg, volgen gaat met uw internetbrowser of via de gratis app.
De GPS TRACKER is een stevig spatwaterdicht doosje van 7 X 3.5 X 5.5 centimeter met een supermagneet waar alles in de tracker zelf ingebouwd zit, er is geen externe GPS antenne en geen externe accu nodig.
Peilzender, GPS Tracker, verstuurt bij verplaatsing iedere 30 seconden per GPRS de locatie. De locatie van de peilzender is live op uw eigen gratis Google maps website te bekijken, hier kunt u ook de routehistorie, gereden snelheden en stopplaatsen van de peilzender bekijken tot 12 maanden terug, deze service is kostenloos.
Er kunnen meerdere trackers tegelijk op 1 pagina getoond worden, dit is makkelijk voor bedrijfswagens.
Er is ook een gratis gebruiksvriendelijke app beschikbaar voor zowel Iphone als Android telefoons en tablets.
De toegang tot uw gegevens is met een wachtwoord beveiligd, u bent de enige die inzage heeft in de gegevens van uw tracker.


Als u niet wilt kopen kunt u ook een GPS TRACKER HUREN, om een realtime gebruiksklare magnetische peilzender te huren vanaf 2.50 Euro per dag all-in, bel 0651652321.

Realtime magneet GAPRS gebruiksklare magnetische peilzender Realtime magnetische GAPRS gebruiksklare magnetische peilzenderFoxware
Willem van Oosten
Berkel en Rodenrijs (ligt tussen Zoetermeer en Rotterdam in)
Bel: 06-51652321
Of vul het mailformulier onderaan deze pagina in.
De Trackers zijn 7 dagen per week op te halen, ook 's avonds.
(verdere adresgegevens bij bestelling)
Verzenden kost 9 Euro per verzekerde zending
Google maps beeld van een gaprs peilzender

Geen abonnement

Een kant en klaar werkende peilzender met geinstalleerde prepaid simkaart met datategoed voor minimaal 6 jaar volgen binnen Europa kost 130 Euro.
De simkaart is een prepaidkaart met vrijwel wereldwijde dekking.

Ook buiten kantooruren te bereiken

De gps trackers zijn ook in het weekend en 's avonds in Berkel Rodenrijs af te halen na afspraak via 06-51652321.
Mocht er een vraag zijn of er is een probleem met een tracker dan kunt u ook buiten kantooruren met 06-51652321 bellen, 7 dagen per week en ook 's avonds.

Echte realtime tracker waarbij ook de route op de kaart getoond wordt.

De realtime gps tracker verzendt automatisch iedere 30 seconden zijn positie, de positie wordt op de kaart iedere 30 seconden ververst zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen.
De gereden routes en stops worden bovendien opgeslagen zodat ze achteraf terug te zien zijn.
Vaak worden trackers waar je eerst zelf een smsje naar toe moet sturen als realtime aangeprezen, u ontvangt dan een smsje terug met de positie in latitude en longitude die u vervolgens in een webpagina moet overtikken om de positie op een kaart te zien, er is dan enkel inzicht over de positie op het moment van het smsje maar er is geen inzicht in de tot dan toe afgelegde route, stopplekken en -tijden.
Onze trackers laten automatisch continu de laatste positie op de kaart zien en daarnaast ook de afgelegde routes, gereden snelheden en stops.

Spatwaterdicht , afmetingen en gewicht

Afmetingen ca. 10,5 X 6,2 X 1,8 cm
Gewicht 200 gram
spatwaterdicht, ook makkelijk voor gebruik op bijvoorbeeld een motorfiets,
de gaprs peilzender is zo klein en licht dat hij makkelijk in uw zak of in een tasje past of ergens anders in verborgen kan worden,
de gaprs peilzender is ook makkelijk om bijvoorbeeld aan de riem van uw buitenspelende kinderen of huisdieren te bevestigen zodat u live op Google maps kunt zien waar ze zijn.
Bij de trackers met een interne accu wordt een usb laadkabel geleverd, de bedrade trackers hebben een gezekerde plus draad, nederlandse beknopte snelstarthandleiding en hulp bij het instellen indien nodig.

Zuinig met energie

De bedrade tracker gebruikt zeer weinig stroom, hierdoor is deze tracker ook ideaal voor inbouw in een scooter of motorfiets. De zender stopt automatisch na 2 minuten met zenden als de beweging stopt. De ingebouwde oplaadbare accu heeft een capaciteit van 6000 mAh en is, afhankelijk van hoe vaak en hoe lang er gereden wordt, vaak pas na meer dan twee weken leeg. Bij 2 uur rijden per dag gaat de accu minimaal twee weken mee. De tracker wordt geheel compleet geleverd met - thuislader - autolader - bedrade tracker voor vaste inbouw in auto / motor / scooter / boot / aggregaat / landbouwmachine, de ingangsspanning van de tracker is 10 tot 80 Volt. Als de bedrade peilzender aan een externe 12 volt bron, bijvoorbeeld de auto- of motoraccu of een externe batterij, aangesloten wordt, hoeft u niet naar het opladen om te kijken. Inbouwen is simpel, gewoon de + en de - aansluiten, dat is alles.

Zuinig met datakosten, na aanschaf van de tracker geheel kostenloos gebruik, geen dure SMS en ook geen dure credits kopen.

Geen locaties intikken in website

Geen gedoe met SMSjes waarvan de coordinaten overgetikt moeten worden in een website om de locatie te zien. U logt in op de website en ziet meteen waar de tracker zich op dit moment bevindt, zie de kaarten onderaan deze pagina. Bovendien kunt u tot 6 maanden terugkijken waarbij de locaties als een spoor op de Google Maps kaart aangegeven worden, per locatiepunt is de tijd, snelheid en de richting te zien.

Wat is er verder nodig?

Niets, de prepaid SIM kaart is al geinstalleerd en geactiveerd. U krijgt een gebruiksklare magnetische peilzender en het bijbehorende website wachtwoord mee. De zender is spatwaterdicht en uitgerust met een sterke magneet zodat hij makkelijk en snel stevig aan metalen oppervlakken te bevestigen is.

Google maps screenhots van uw peilzender.

Hieronder enkele screenshots van de gratis google maps website waarop u uw peilzender kunt volgen,
Aan het gebruik van onderstaande website zijn geen kosten verbonden, u betaalt enkel de aanschaf van de tracker, de kosten voor het verzenden van de posities van de peilzender,
zit hier al bij inberepen.
U ontvangt bij uw peilzender de bijpassende inlogcode en wachtwoord om uw peilzender live te kunnen volgen en de afgelelgde routes ook achteraf te kunnen bekijken.
In plaats van Google maps kaarten kunnen nu ook de nog gedetailleerdere openstreetmap kaarten worden gebruikt.

Hoe werkt de peilzender?

De tracker is een klein doosje met een gps ontvanger, een gsm modem, een microcomputertje, een accu en twee ingebouwde antennes voor gps en gsm.
Via de gps ontvanger weet de tracker waar hij zich bevindt, het microcomputertje zorgt er voor dat iedere 30 seconden de door de gps ontvanger doorgegeven locatie via de gsm modem naar de server verzonden wordt.
Alle ontvangen locaties worden op de server opgeslagen, zodra u op uw eigen pagina inlogt dan ziet u de laatste en vorige opgeslagen locaties op een kaart..
Er zijn ook trackers die hun positie niet alleen via de gps ontvanger kunnen bepalen maar ook door middel van LBS of Wifi, dit gebeurt dan aan de hand van de GSM mast waar verbinding mee gemaakt wordt of via eventuele Wifi netwerken in de buurt van de tracker.
Dit wordt ook wel AGPS genoemd en biedt door de grote onnauwkeurigheid niet veel toegevoegde waarde.
Locatiebepaling via LBS of Wifi is niet erg betrouwbaar en kan er zomaar enkele honderden meters tot enkele kilometers naast zitten.
Kijk bij dat soort trackers altijd als je een vreemde onverwachte positie ziet of het een GPS positie of een LBS of Wifi positie betreft, meestal wordt dit in de popup bij de tracker aangegeven.
Bij de gaprs peilzender wordt het gebruik van LBS en Wifi posities zo veel mogelijk vermeden.

Waar wordt de gaprs peilzender zoal voor gebruikt?

De gaprs gps trackers worden voor vele doeleinden ingezet.
Om uw bezittingen te beschermen, met een gaprs gps tracker in uw auto, motorfiets, scooter of andere bezittingen zijn deze na diefstal of joyriding makkelijk terug te vinden.
Om personen te volgen, u kunt een peilzender in de tas of jaszak van kind of vergeetachtige oudere doen om te zien waar deze is en is geweest.
Rijden uw bedrijfswagens wel erg veel kilometers, met een gaprs gps tracker bent u er snel achter of deze kilometers bedrijfsmatig gereden worden,
ook krijgt u inzicht in gereden routes naar en de begin- en eindtijden op de klus.
Wilt u weten op welke plaatsen uw partner, collega of concurrent komt?, daar kunt u door middel van de gaprs gps tracker met weinig moeite achter komen.
U wilt weten wat de kinderen met uw auto doen?, met de gaprs gps tracker houdt u controle.
Autobedrijven gebruiken de gaprs gps tracker veelvuldig om hun voertuigen tijdens een proefrit live te kunnen volgen.
Bij autoverhuur kunt u met de gaprs gps tracker zien waar uw voertuigen zich bevinden.
Bij vermoeden van ontrouw krijgt u met de gaprs gps tracker snel zekerheid.


realtime live peilzender app scherm

Het historiescherm van de realtime peilzender app met historiekaart van de peilzender.

realtime live peilzender app satellietfoto scherm

Satellietfoto scherm van de realtime peilzender app.

GAPRS  gebruiksklare magnetische peilzender kaart route naar zuid Europa
De gaprs peilzender kaart van Europa.

GAPRS  gebruiksklare magnetische peilzender kaart route naar Noord Duitsland
De gaprs peilzender kaart van Europa.

GAPRS  gebruiksklare magnetische peilzender kaart met stopplekken
De gaprs peilzender kaart, de gereden route is fel groen, met stopplekken blauw P icoon.

GAPRS  gebruiksklare magnetische peilzender satellietview kaart met stopplekken
De gaprs peilzender satellietview kaart, de gereden route is fel groen, met stopplekken blauw P icoon.

GAPRS  gebruiksklare magnetische peilzender kaart ingezoomd tot op straatnamen, met stopplekken
De gaprs peilzender kaart ingezoomd op straatnamen, de gereden route is fel groen, met stopplekken blauw P icoon.

GAPRS  gebruiksklare magnetische peilzender Streetview
De gaprs peilzender kaart streetview.

GAPRS  gebruiksklare magnetische peilzender kaart West Nederland
De gaprs peilzender kaart van West Nederland.

GAPRS gebruiksklare magnetische peilzender kaart ingezoomd Randstad
Gaprs peilzender ingezoomd op de randstad

GAPRS gebruiksklare magnetische peilzender kaart verder ingezoomd
peilzender kaart verder ingezoomd op de A4 bij Rijswijk

Rondlopen op de Haagsche markt, GAPRS gebruiksklare magnetische peilzender kaart ingezoomd op kaart
Met de peilzender in de binnenzak rondgelopen op de Haagsche markt, verder inzoomen is mogelijk.

Rondlopen op de Haagsche markt, GAPRS peilzender kaart ingezoomd op satellietbeeld
satellietbeeld van de Haagsche markt met sporen van de peilzender, nog verder inzoomen is mogelijk. Rondlopen op de Haagsche markt, GAPRS peilzender kaart ingezoomd op satellietbeeld
Rondlopen op de Haagsche markt, GAPRS peilzender kaart ingezoomd op satellietbeeld
Rondlopen op de Haagsche markt, GAPRS peilzender kaart ingezoomd op satellietbeeld
Rondlopen op de Haagsche markt, GAPRS peilzender kaart ingezoomd op satellietbeeld
Rondlopen op de Haagsche markt, GAPRS peilzender kaart ingezoomd op satellietbeeld


Mailformulier

Als u een vraag hebt vul hieronder de van toepassing zijnde velden in en druk op de "Verzend vraag" knop, uw bestelling kunt u ook op deze wijze doorgeven.
U ontvangt binnen 24 uur een mail met verdere gegevens en uitleg,
als u na 24 uur nog geen antwoord ontvangen heeft wilt u dan uw correcte emailadres in het formulier invullen en op de "verzend vraag" knop klikken,
uw vraag is wel al door ons ontvangen maar het is mogelijk dat uw emailadres niet correct was ingevuld. U kunt natuurlijk ook 06-51652321 bellen.

Uw email adres:
Uw vraag (of opmerking)
Uw naam:
Uw woonplaats:
Laatst bijgewerkt op 19 september 2021.
gps tracker gpstracker kant en klaar live volgen, magneet magneten gps tracker magnetische gpstracker te koop verkoper google maps kaart live update gps tracker goedkoop openstreetmap abonnementsvrij abonnementsvrije gprs simkaart SMS vodafone kpn ben telfort gps tracker rotterdam randstad lansingerland barendrecht berkel rodenrijs bergschenhoek willem bleiswijk hoekse waard schiedam vlaardingen gouda oud beijerland west oost voorne spijkenisse hoogvliet ridderkerk binnenmaas waterdicht vlaardingen krimpen capelle aan den ijssel utrecht onder auto scooter motor boot van schip alarm terugvinden snel gaprs oosten inbouwen volgen opsporen kind dement bejaarde verdwaald vinden 0651652321


gps tracker zonder abonnement
Gpstracker Gouda
Gpstracker Randstad
Gpstracker Rotterdam
gps tracker magneet
magnetische gps tracker
peilbaken
gps tracker
magnetische gps trckr
Gpstracker Berkel en Rodenrijs
gps tracktracer
Gpstracker Schiedam
Gpstracker Nootdorp
gaprs tracker
gps tracker voor aanhanger
Gpstracker Zuid Holland
Gpstracker Utrecht
goedkope gps tracker
waterdichte magnetische gps tracker
spyshop magneet gps tracker
gps track en tracer
gps tracer
abonnementsvrije gps tracker
baken
magneet gps tracker
Live gps tracker
Gpstrackert.nl
volgzender
Gpstracker Gouda
magnetische gps trackr
Gpstracker Pijnacker
goedkope gpstracker
gps tracker zonder abonnement
Gpstracker 's Gravenhage
Realtime gps tracker
gps tracker kopen
Gpstracker Zoetermeer
gprs tracker
gps track en tracer
abbonnementsvrije gps tracker
abonnementsvrije gps tracker
gpstracker magneet
Gpstracker Lansingerland
Gpstracker Berkel Rodenrijs
Gpstracker Den Haag
gps tracker zonder abonnement
volgsysteem
magneet gpstracker
Abonnementsvrije gps tracker met magneet
Realtime Gpstracker huren
Live Gps tracker te huur
Realtime volgsysteem huren
Live volg systeem te huur
GPS tracker Europe, ready for use for 130 Euros
Europe gps tracker , ready for operation for 130 Euros
Auto gpstracker, gebruiksklaar abonnementsvrij auto volgsysteem voor 130 Euro
Gpstracker zonder abonnement, gebruiksklaar volgsysteem voor 130 Euro
GAPRS gpstracker zonder abonnement, gebruiksklaar volgsysteem voor 130 Euro
GAPRS goedkope magnetische gpstracker zonder abonnement, gebruiksklaar volgsysteem voor 130 Euro
Goedkope Magneet Realtime Gpstracker
Magneet live Gpstracker
Realtime Gpstracker magneet
Live Gpstracker magneet
Live Gpstrackr magneet
Live Gpstrckr magneet